You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefoon: 0486 83 96 05
Enkel af te halen op:Vrijdag tussen 17u en 18u30
Welkom!
Unknown: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/paellas/domains/paellas.be/public_html/bestel/system/library/template/Twig/Template.php on line 533Unknown: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/paellas/domains/paellas.be/public_html/bestel/system/library/template/Twig/Template.php on line 533
€EUR
En
  • Your shopping cart is empty!

Terms & Conditions


Bestellingen?


Reservaties en bestellingen kunnen via www.paellas.be ,  info@paellas.be, 0032 486 83 96 05

Bestellingen voor Kerstavond 24/12 en Kerstdag 25/12 ten laatste doorgeven op 20/12

Bestellingen voor Oudejaarsavond 31/12 en Nieuwjaarsdag 01/01 ten laatste tegen 27/12. Bestellingen voor Nieuwjaarsdag worden afgehaald of geleverd op 31/12

Laat ons gerust uw bijzondere voorkeuren weten! (allergie, geen vis, vegetarisch, … )


Richtlijnen afhaal of aflevering catering


Afhaalmogelijkheid in onze ‘cucina’ of levering aan huis vanaf 75 euro bestelling in een leveringsstraal van 15 km van Oostende (op afgesproken tijdstip). Betaling afhaal of levering via overschrijving op ons rekeningnummer of gepast cash betalen.

Graag voorzien wij een menukaart en een handleiding voor het eenvoudig opwarmen en opdienen van uw bestelling.

Op te warmen gerechten worden meegegeven in aardewerk geschikt voor oven en microgolfoven. Wij rekenen hiervoor cash 65 euro waarborg aan die integraal wordt terugbetaald bij teruggave proper en intact leeggoed.


Informatie?


Voor vragen omtrent vegan en/of vegetarisch, allergieën en zwangerschapsrisico’s kunt u terecht bij onze medewerkers. BV The Box beschikt over een allergenenkaart, maar gezien de specifieke en vaak traditionele bereidingswijze van onze gerechten, is het niet altijd mogelijk om met allergieën of specifieke wensen rekening te houden.  

Al onze gerechten worden met de nodige zorgvuldigheid bereid en ons aanbod is afhankelijk van beschikbaarheid. Graag onze bestelrichtlijnen respecteren, zodat wij tijdig de diverse dagverse producten kunnen bestellen en verwerken.


Sluitingsdagen en vakantieperiodes


“El Jo” is enkel gesloten op maandag en dinsdag.

“El Jo’s” verlofdagen worden tijdig via de website en de facebookpagina meegedeeld. 


Vaatwerk


Servetten, citroendoekjes, borden, bestek, afruimen en afwas hoofdmaaltijd: 1,5 euro per persoon.

Servetten, citroendoekjes, borden, bestek, afruimen en afwas tapas maaltijdvervangend: 2,5 euro per persoon.

Servetten, citroendoekjes, borden, bestek, afruimen en afwas menuformule: 3 euro per persoon.


Als alternatief op porseleinen vaatwerk kunnen we een biologisch afbreekbaar alternatief voorzien (op basis van suikerriet):1,50 euro/gang. 

Voor groepen van 20 tot 60 personen dien je zelf te zorgen voor glazen en tassen (aperitief, wijnen, frisdranken, cocktails, … Als je niet over voldoende glazen beschikt, kan je dit best huren bij de lokale verhuurcentra. 


Zij zorgen ook voor de afwas van het gehuurde materiaal. We hebben een lijst met verhuurcentra waar je materiaal kan huren.

In bepaalde menuformules en bij ‘drankforfaits’ zijn glazen en tassen wel inbegrepen. (inclusief afwas maar exclusief afruimen) en voorzien wij in verhuring aan 0,40 euro per soort.

Bij afhaling van onze gerechten vragen wij een cash waarborg van 65 euro voor ons materiaal (‘cazuelas’, tapasplanken, …) en wordt er een datum afgesproken om het materiaal proper terug te brengen. Gebroken en/of ontbrekend vaatwerk wordt aangerekend. Er kan ook worden gewerkt met representatief en ecologisch wegwerpmateriaal.


Afhankelijk van het soort feest kan er worden geopteerd voor de opstelling in buffetvorm, voor een klassieke menustructuur (voor- en hoofdgerecht en dessert aan tafel bediend), voor een receptie-formule, voor een ‘walking dinner’ met bediening aan receptietafels (voorzie ongeveer per 8 gasten een receptietafel).

Het werken met een buffetsysteem kent een aantal voordelen. Uw gasten kunnen zelf hun zuiderse specialiteiten kiezen, ze kunnen de benen strekken en het is de ideale manier om de contacten tussen de gasten te stimuleren. Verder kan u met deze manier van bedienen besparen op personeel. U kan bijvoorbeeld opteren voor een sangriabuffet, tapasbuffet, paellabuffet, dessertbuffet, … Wij zorgen voor een originele en decoratieve aankleding van de buffetten. Bij de opstelling van onze buffetten worden de warme gerechten gepresenteerd in chafing dish. Onze gerechten worden voorzien van een aanduiding van de naam en herkomst. Afhankelijk van de aard en de grootorde van het soort feest wordt er een forfait voor buffetmateriaal aangerekend. Afhankelijk van de definitieve groepsgrootte voorzien we één of meerdere identieke buffetten voor aperitief, tapas, paella, … 

Onze ‘tapas frias i caliente’ kunnen bijvoorbeeld dienen als receptiehapje, als voorgerecht(en) of maaltijdvervangend zijn.


Op ieder feest hebben wij een materiaalmeester die verantwoordelijk is voor het feestmateriaal. Deze controleert de gebruikte borden, bestek, glas, tafels, … Op deze manier garanderen wij een optimale levensduur van onze logistiek. Bij vaststelling van breuk wordt er in onderling overleg met de klant een eventuele vergoeding afgesproken.

Dranken


Wij verstrekken graag advies m.b.t. de aankoop van dranken (sherry, wijn, cava, sangria, digestief, … ). Wij schenken alle dranken. Deze hoeven niet persé bij ons worden aangekocht. Indien wij uw dranken schenken, rekenen wij een kurkrecht aan van 5 euro/gast (exclusief 21% BTW).

Bij het afnemen van drank gebeurt de afrekening op basis van het tellen van het leeggoed. Een geopende fles wordt meegeteld. Reken gemiddeld een 3 à 4-tal glazen wijn (één fles/persoon) per persoon voor een doorsnee fiësta (bvb. één aperitief, drie - vier glazen wijn, één frisdrank, … ). De duur van het feest, de samenstelling van de groep en het weer spelen natuurlijk een rol. 

Wij hebben ook een aanbod ‘drankenforfait’ waar wij alle dranken en barbenodigdheden kunnen voorzien. Wij kunnen ook voorzien in professionele drankbediening.


Feesttiming


De timing van een zuiderse fiësta is natuurlijk afhankelijk van het feestconcept, de feestlocatie, de groepsgrootte, … In samenspraak met de opdrachtgever wordt hiervoor een ‘feesttiming’ (doorlooptijd met start- en einduur) afgesproken. Graag geven wij hieronder een voorbeeld van de gemiddelde doorlooptijd:


Bij paella/pasta/buffet als hoofdmaaltijd:

“El Jo” arriveert anderhalf uur voor het afgesproken uur van serveren van de paella. Na de bereiding op locatie blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. Ons ‘paellero-team’ is dus 3 uur aanwezig op de feestlocatie.


Bij tapas en paella:

“El Jo” arriveert anderhalf uur voor het afgesproken uur van serveren van de paella. De tapas worden op locatie afgewerkt en geserveerd. Na de bereiding op locatie blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. Ons ‘paellero-team’ is dus 3 uur aanwezig op de feestlocatie.


Bij een tapasbuffet:

“El Jo” arriveert anderhalf uur voor het afgesproken uur van opstarten van het tapasbuffet. De tapas worden op locatie afgewerkt en gedurende anderhalf uur serveren we de ‘tapas-variados’ in buffetformule. Ons ‘paellero-team’ is dus 3 uur aanwezig op de feestlocatie.


Bij een dessertbuffet:

Na het hoofdgerecht serveert “El Jo” het dessertbuffet. We serveren de variatie desserts gedurende maximaal anderhalf uur.


Alle betrokken partijen leveren de nodige inspanningen om deze ‘feesttiming’ te respecteren. De personeelstijd gepaard gaande met eventuele afwijkingen – behoudens overmachtssituaties bij één van beide partijen - van méér dan 45 minuten op deze timing worden gefactureerd per aanwezig personeelslid volgens de geldende tarieven. 


Medewerkers en bediening


Wij kunnen voorzien in extra bar- en zaalmedewerkers in functie van de bediening van de dranken en zuiders eten aan tafel (26 euro/uur/medewerker/minimum voor 4 uren). Reken ongeveer 1 zaalmedewerker per 30 gasten voor een receptie, avondfeest, ... Voor de uitbating van de bar voorzien wij 1 barmedewerker per 40 gasten (bar, glazen, aanvullen, …). Bij grotere cateringopdrachten voorzien wij een zaalmeester (30 euro/uur/medewerker/minimum voor 4 uren) als manager en als aanspreekpunt voor vragen en/of wensen tijdens het feestgebeuren.

Onze medewerkers zijn uniform gekleed, staan garant voor een professionele,  klantvriendelijke én discrete omgang met uw gasten.

Prijzen


Gezien er momenteel 3 BTW tarieven gelden voor de horeca vermelden wij geen prijzen ‘inclusief BTW’. Onze prijzen zijn dus exclusief BTW en per persoon/eenheid/totaalformule. Reken 6% BTW voor de afhaal- of aan huis afgeleverde maaltijden zonder bediening (bvb. Jo’s tapas, paella, … ). Reken 12 % BTW bij de cateringprijzen indien met bediening aan tafel of/of buffet. Alcoholische dranken en huurmateriaal/non-food zijn 21% BTW. Hoed u dus voor prijzen ‘inclusief BTW’. Vaak worden de hoogst gangbare BTW tarieven gehanteerd. Dit is echter niet steeds noodzakelijk gezien de BTW anders is voor een ‘afhaal – levering’ dan voor een ‘bereiding ter plaatse’. 

Kinderen tot 3 jaar eten gratis, tussen 4 en 12 jaar voorzien wij 30% korting op de cateringprijs. Op vraag verstrekken wij graag een voorstel voor een ‘menu de niño’. 


Pas nadat alle details met de klant zijn doorgesproken, maakt ‘Jo El Paellero’ een offerte op maat. Vervolgens bespreken we deze offerte voor we definitief overgaan tot het opstellen van een bestelbon. Deze bon moet ondertekend (door de betrokken partijen en voorzien van ‘gelezen en goedgekeurd’) worden teruggestuurd naar onze maatschappelijke zetel of naar info@paellas.be (met bevestiging van ontvangst door ons). Voorts vragen wij een voorschot van 30% als de totaalprijs van de catering en dienstverlening méér dan 1,000 euro bedraagt. Een week voor het feest een aanbetaling van 50%. Als deze twee voorwaarden zijn voldaan, is uw bestelling definitief. Het saldo, 20% van de afrekening wordt direct na het feest betaald in contanten of per overschrijving.


Bij bestelling maken wij steeds sluitende afspraken met de opdrachtgever. De klant ontvangst steeds een e-mail met de bevestiging van de boeking. De maandag voor het feest wordt er een reminder verzonden en drie dagen voor de feestdatum worden alle details telefonisch opgefrist. Op deze manier streven we naar een vlekkeloze organisatie en logistieke omkadering. Na de cateringopdracht wordt de bestelbon ‘voor ontvangst’ afgetekend door de klant. Een factuur en geregistreerd BTW-kassaticket worden na de opdracht verzonden.


Annulaties dienen schriftelijk te gebeuren en eventuele voorschotten worden niet terugbetaald indien er minder dan 30 kalenderdagen zit tussen de datum van annulatie en de feestdatum. Bij annulatie minder dan 7 dagen voor de feestdatum wordt er 50% aangerekend.

Laattijdige annulaties van feesten waar er geen voorschot werd betaald, geven aanleiding tot een forfaitaire onkostenvergoeding van 250 euro + BTW.


Het exact aantal gasten wordt ten laatste 48 uren voor de uitvoering van het feest aan ons kenbaar gemaakt. Indien er méér gasten aanschuiven dan besteld, worden deze in rekening gebracht. 


Vervoerskosten gelden buiten een straal van 30 km vanaf onze standplaats Oostende. Voor bijkomende kilometers wordt er 0,90 euro/km aangerekend. De personeelskosten gepaard gaande met de verplaatsing van én naar de werkplaats zijn in principe in dit tarief inbegrepen. 


De klant verstrekt ons een duidelijke wegbeschrijving en maakt ons attent op mogelijke wegwerkzaamheden, voorziene files,…


De prijzen op onze prijslijsten en gemaakte offertes blijven 6 weken geldig, nadien behouden wij het recht om deze prijzen aan te passen aan de prijzen die op dat moment van kracht zijn of na onvoorziene prijsstijgingen der voedingswaren, dranken en taksen.


In principe voorzien wij feesten vanaf 40 volwassen gasten. Afhankelijk van de cateringkeuze kunnen we op weekdagen ook kleinere groepen verzorgen. Afhankelijk van de cateringkeuze rekenen wij hiervoor een extra forfaitair bedrag aan van 150 euro voor groepen tussen 20 en 30 gasten en 100 euro voor groepen tussen 31 en 39 gasten (exclusief BTW) voor algemene kosten.

De minimumbesteding per cateringopdracht op locatie is bepaald op 375 euro (zonder BTW en zonder vervoerskosten).


Randanimatie


Indien u nood hebt aan randanimatie (DJ, flamencodans, gitaarspel, … ), geven wij graag de nodige contactgegevens door.


Feestaccomodatie


Graag voorzien in een vlot toegankelijke, propere, wind- en regenvrije standplaats met vloerbescherming, beschikbaarheid van drinkbaar water, voldoende verlichting en een mogelijkheid tot elektriciteitsafname. Bij voorkeur een standplaats onder het oog van uw gasten. Reken ongeveer 6 m² nodige werkruimte per 40 gasten.


Indien er geen mogelijkheid is om een standplaats te voorzien, kunnen wij een cateringtent voorzien (8 x 4 m aan 95 euro en/of 4 x 4 m aan 65 euro (afhankelijk van de grootorde van het feest - ex BTW – tot maximum 3 Bft). Bij temperaturen lager dan 8 °C kunnen wij niet buiten koken (gebruik van gasinstallatie). Voorzie indien van toepassing een bijkomende verwarming of een verwarmde binnenruimte om te koken.


De voorziene feestaccommodatie wordt – indien nodig - voorafgaandelijk door ons bezocht. Indien de feestaccomodatie niet op het gelijkvloers is en er is geen lift aanwezig, voorzien wij een extra medewerker tegen kostprijs.

De klant is vrij in de keuze van de feestlocatie, op vraag maken wij graag een lijst over met mogelijke feestaccomodaties in diverse prijsklassen. De nodige feestoppervlakte is afhankelijk van het aantal gasten en het feestconcept. Reken 1,2 m² per persoon zittend aan lange tafels, 1,5 tot 2 m² per persoon zittend aan ronde tafels, 0,80 m² per persoon staand aan receptietafels. Voor een receptie rekenen we ongeveer 1 receptietafel per 15 gasten. Voor een concept ‘walking dinner’ rekenen we 1 receptietafel per 8 gasten.


Afhankelijk van de feestgelegenheid, grootorde van het feest en de locatie kunnen we opteren voor ‘show cooking’. Bij grotere bestellingen opteren we voor een ‘kookzone’ afgezonderd van de zaalbediening of buffetplaats. In onze prijsopgave zit in principe alle kookapparatuur vervat (branders, oven, friteuse, inductieplaten,…). Wij hanteren de HACCP standaarden i.f.v. een onberispelijke netheid en hygiëne.

Voorzie een parkeerplaats in de onmiddellijke nabijheid van de werkplaats/feestlocatie in functie van laden en lossen bestelwagen.


Wij kunnen ook een totaalpakket van catering, bediening en decoratie aanbieden. De conceptualisatie van een feest en/of de aankleding van de feestaccomodatie kan dus volledig volgens de wensen van de klant gebeuren: decoratie, belichting, tenten, themafeest, animatie, feestmeubilair, bloemstukken, hostessen,… Wij verzorgen deze diensten niet zelf maar hebben goede contacten opgebouwd met personen en bedrijven die deze diensten aanbieden. Een eventmedewerker maakt  graag een afspraak om van uw feest een totaal-belevenis te maken.


Een gedeeltelijke samenwerking is mogelijk om bepaalde kosten te drukken. Als klant kunt u bijvoorbeeld zelf de tafel dekken, instaan voor de aankoop, koeling en bediening van dranken,… In samenspraak met de klant worden bepaalde taken en verantwoordelijkheden overgenomen of blijven deze bij de klant.

Voor bijzonder grote groepen of voor scholen, verenigingen,… die zelf meehelpen aan voorbereidingen en bediening, kan een speciale prijs onderhandeld worden.


Nutsvoorzieningen


De klant moet er zich van vergewissen dat er een aansluiting stadswater aanwezig is en dat het aanwezige elektriciteitsnet krachtig genoeg is en dat er voldoende aansluitingsmogelijkheden zijn. Indien nodig moeten extra voorzieningen worden getroffen (cfr. stroomgenerator). Wij respecteren de in voege zijnde bepalingen m.b.t. brandveiligheid. Belastingen, retributies alsmede kosten van telecommunicatie, energie- en waterverbruik, riolering en afvalverwerking, ten behoeve van de door BV The Box te verlenen diensten zijn voor rekening van klant.


Onze medewerkers arriveren in principe voor uw gasten en laten de werkplaats achter in de staat waarin deze zich bevond. De opdrachtgever is verantwoordelijke voor het ter beschikking stellen van vuilniszakken. Wij sorteren ons afval (restafval, papier en karton, PMD, … ) en laten deze ter plaatse achter. De klant of eigenaar van de locatie is verantwoordelijk voor het aanbieden van het afval volgens de wettelijke voorschriften.